Conference League

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νόα

Στην προαγορά των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με τη Νόα μπορούν να προχωρήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ, με τη σχετική πλατφόρμα των «κιτρινόμαυρων» να έχει ανοίξει.

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ τέθηκαν τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νόα, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη (6/8, 19:00) στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Conference League.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την προαγορά των «μαγικών χαρτιών» του αγώνα στην Αρμενία, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο (3/8) στις 18:00.

Να σημειωθεί ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι μόλις στα 4 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει ότι μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Νόα, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Αυγούστου (19.00 ώρα Ελλάδας), στο Abovyan City Stadium. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 4 ευρώ.

Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς την προαγορά τους θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες με νέα ανακοίνωση για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων. Η διάθεση τους θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο στις 18:00.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x